Wij zijn <STRONG>

Alleen perfect is goed genoeg

Het gebeurt niet vaak dat je iemand tegenkomt met wie het meteen heel goed klikt. Het is helemaal uniek dat je vanaf het eerste moment al het gevoel hebt dat je wilt samenwerken. Het overkwam ons en wij zijn er nog steeds heel blij mee.

Al snel is <STRONG>webdevelopment geboren. We genieten enorm van het maken van sterke websites met krachtige teksten. Noem het gelijke zielen, maar we weten woordeloos van elkaar waar we met een site naartoe willen. We gaan er vol voor en schuwen het werken bij nacht en ontij niet. Wij zijn <STRONG>.

 • Onze kracht

  Wij zetten jouw wensen om in een geweldig mooie website met krachtige, heldere teksten. Luisteren, denken en het beter doen dan je had durven verwachten; dat is <STRONG>

 • Ons doel

  We willen je gelukkig maken met een website die mooier en gemakkelijker is te bedienen dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Pas als jij tevreden bent, zijn wij dat ook.

Team <STRONG>

 • Bjarne

  Schut

  Webdesign specialist

  Ik ontwerp websites waar je niet omheen kunt. Samen met Joyce, mede-eigenaar en creative content specialist, maken we van elke website een perfecte combinatie van beeld en tekst.


   

 •  

  Joyce

  Roelevink - van der Veen

  Creative content specialist

  Ik zorg dat de teksten van de website springen. Toveren met woorden, dat doe ik het liefst. Samen met Bjarne, mede-eigenaar en webdesign specialist, maken we van elke website het ideale plaatje.

© Alle rechten voorbehouden aan <STRONG>webdevelopment